Förstärkning

Komplex statistisk analys

Vi vill snabbt hitta dig som har talang för att mäta och analysera det omätbara.

Du som söker har gedigna kunskaper i statistiska verktyg som till exempel SPSS, SAS eller R.

Du kan programmera och dina program gör arbetsprocessen smidig. Du förstår också att det som tar tid i kvantitativ dataanalys är det inledande transformationssteget.

Ett plus är om du har kunskap ekonometri eller kan programmera i något databasspråk förutom SAS och SPSS.

å Quattroporte kommer du bland annat att få arbeta med att analysera kommunikationens effekter, mikrotrendernas utveckling på en global arena, konstens betydelse för tillväxten och privatekonomi i förändring. Hos oss kommer du att möta riktigt komplexa och interdisciplinära frågor.

Quattroporte är en strategibyrå som arbetar med trender, innovation och kommunikation för att nå framtidens målgrupper. Vi vill göra framtiden till en tillgång för de företag och organisationer vi arbetar med. Vi är politiskt inkorrekta och gillar att utforska det som ligger i fronten.

Intressant?

Skicka in din ansökan till info@quattroporte.se för vidare information

Dataprogrammerare

Quattroporte söker dig som kan programmera i Python och som har en god förståelse i multinodal databasutveckling i Hadoop, SOLR, Nutch och Pig.

Det är en fördel om du kan R och/eller andra statistiska verktyg.

Quattroporte är en strategibyrå som arbetar med trender, innovation och kommunikation för att nå framtidens målgrupper. Vi vill göra framtiden till en tillgång för de företag och organisationer vi arbetar med. Hos oss kommer du få vara med om att utveckla framtidens verktyg för komplex analys.

Nyfiken?

Skicka in din ansökan till info@quattroporte.se så får du veta mer.