Quattroporte Waytee* – framtidens krishantering

100-tals kriser senare…

Quattroporte har under de senaste åren arbetat med 100-tals kriser och på det sättet fått en unik insikt i krisens mekanismer. Vi har mött de största kriser som Sverige har haft tillsammans med våra arbetsgivare de senaste 15 åren. En hel del av dessa har du aldrig hört talas om eftersom vi har upptäckt och stoppat många potentiella kriser innan de vuxit sig starka.

…vet vi hur bilden av dig kan skyddas…

Med effektiv krishantering kan vi minimera de skador som bilden av ditt företag riskerar att få. I vissa fall kan organisationen komma stärkt ur en sådan prövning. Vi har ett team mycket erfarna personer som arbetat med krishantering under sedan tidigt 90-tal.

…nu med framtidens krisarbete

Förutom det hantverk som god krishantering innebär erbjuder Quattroporte Waytee också en möjlighet att genom Big data och AI att optimera kommunikationen och hanteringen av kriser. Du kan följa utvecklingen, dag för dag, timme för timme. Fungerar strategin? Kommer den att fungera? Vi vet.

Quattroporte Waytee erbjuder nästa generations krishantering = hantverk + erfarenhet + AI. Hör av dig om du vill veta mer.

* Waytee är en engelsk stavning på det kinesiska ordet för kris.

 

För mer information, kontakta Richard Sjöberg , e-post: peter.majanen@quattroporte.se, mobil: 0702-685113