Framtiden enligt 00

Svenska
Rapport

2 maj 2013: Det finns över en miljon 00-ister i Sverige. De utgör vår framtid men vad vet vi egentligen om dem? Som människor, medborgare och konsumenter. Den allmänna bilden är att de är supercurlade internetinfödingar. Är de verkligen det? Eller drömmer de om något annat? Det gåtfulla folket…

Då Quattroporte är mer än lovligt intresserade av framtiden i nya perspektiv bestämde vi oss i vintras för att ta reda på mer om vad dessa små personer mellan 6 och 12 år gamla, födda rakt in i det nya millenniet, funderar på. Vi blev inte besvikna. Bara överraskade och störtförälskade i den framtidsbild barnen målade upp för oss. ”Dom” som är vår nästa generation vuxna.   

Vad drömmer de om? Vad vill de bli?  Vad är viktigt? Vill DU veta vad som krävs av samhället i en såväl nära som fjärran framtid för att våra yngre medmänniskor ska vilja växa upp och satsa på ett liv i Sverige? Vi har facit i en gedigen rapport som vi delade med oss av på ett seminarium hos oss den 2 maj. 

RAPPORTEN: Ladda ner en sammanfattning av rapporten här

ARTIKEL I AFTONBLADET: "Den yngre generationen vill ha vård och välfärd åt alla"

För mer information: victoria.sandell@quattroporte.se 

KOMMENTARER:

Henrik Torehammar från Torehammars sköna nya värld i Sveriges Radio P3 var på plats på seminariet och gjorde en egen tämligen underhållande och mycket spännande analys av 00-orna. Lyssna från 42.50.

Vi filmade föreläsningen. Ljudet är lite svagt så lyssna gärna med hörlurar så hörs det bättre!

Your browser does not support iframes.

Inbjudan som pdf

Quattroporte Konsult AB | Repslagargatan 17B | 118 46 Stockholm | E-post: info@quattroporte.se | Telefon: 0735-430 030

Copyright © Quattroporte. Powered by Internetlabbet. Design by Formlig Design.