Lisa Csatho

Född: Stockholm
Värderingsprofil: Flowsumer
Stjärntecken: Våg
Kinesiskt tecken: Hunden

Lisa är från Stockholm men känner sig mer som en göteborgare efter att ha spenderat somrarna där sedan hon var liten. Göteborgare anses som goa, glada och käcka människor, och vem vill inte bli förknippad med dessa ord?

Lisa har jobbat sedan hon var 13 år. Hon har alltid varit driven och tyckt om att jobba och älskar att få en utmaning. Hon är social som få och är inte rädd för att ta för sig och prata. Lisa älskar att jobba med olika projekt eftersom hon är vetgirig och vill lära sig mycket om mycket för att få en större bild om vad hon vill vidareutbilda sig till. Nu pluggar Lisa sista året på gymnasiet där hon går inriktningen Business. Hon tar studenten sommaren 2013. Och vad händer efter det? Det får framtiden bestämma.

Lisa har rest mycket och ofta, på egen hand och med familjen. Hon älskar att se något nytt och lära sig av andra kulturer. Australien hägrar eftersom det är den världsdelen hon inte varit i än. Hon älskar värme och trots att hon starkt ogillar kyla och snö, så är en skidsemester högt uppskattat. Hon älskar att alltid ha någonting på gång, annars blir hon rastlös och känner tristess. Och har alltid energi som hon sprider till folk i sin omgivning och sitter sällan still.

Lisa älskar psykologi och filosofi eftersom hon älskar att se saker från olika vinklar.

Specialistkompetens:
– ”Doer”
– Rekrytering till fokusgrupper
– Research

Oväntad kompetens:
– Spelat fotboll en större del av min ungdom.
– Tränat gymnastik i 10 år.
– Matlagning, duktig på att laga mat och få till det lilla extra.
– Bra känsla för smak och dofter.

Intressen:
Mode, musik och mat (både laga och äta). Jag gillar också att resa, träna och umgås med mina nära och kära.

TRE FRÅGOR:

Händelser som har haft betydelse för dig?

Händelser som varit tuffa som knockat mig – fått mig att resa mig upp, göra om och göra rätt. Ta mig an utmaningar i livet som jag inte trodde jag skulle klara av.

Vad tror du på?
Jag tror att allt är möjligt om man vill, och att utmaningar gör en starkare som person. Jag tror att attityden är det enda som kan hindra mig. Positivt tänkande tar människor framåt i livet.

Vem ska jobba med Lisa?
Människor som behöver en kick med idéer och se det från en annan vinkel. Personer som är prestigelösa och vidsynta.

Lisa Csatho

lisa.csatho@quattroporte.se
Mobil: 0738-201 001